lørdag den 20. juli 2013

Pizza med rucola, tørret skinke & parmesanost.

Manden synes det var for lang tid siden at vi havde fået pizza. Så han smed hundene i bilen og de kørte ud for at handle ind til det.

Når vi får pizza hos os, bliver det, som som mange andre ting, til planlagt restemad. Vi laver en stor portion, så vi har til et par dage.
På anden dagen bliver pizzastykkerne blot lige lunet på grillen eller i ovnen på en pizzasten.
Pizza med rucola, tørret skinke & parmesanost.
1 per.
1 port. Pizzadej - se opskriften her
6 - 8 spsk. Tomatsauce
100 g. Ost, revet
10 stk. Oliven, sorte
1 - 2 håndfuld Rucola
4 sk. Skinke, tørret
3 - 4 spsk. Parmesanost, groft revet

Pizzadejen laves som beskrevet i opskriften. Dejen rulles ud og ligges på et stykke bagepapir. Tomatsaucen smøres på - helt ud til kanten. Og den drysses med ost og oliven.

Bages på en varm bagesten ved 225o C i ca. 15 minutter.

Ved servering toppes pizzaen med rucola, skinke og frisk revet parmesanost. Og evt. lidt god olivenolie.

Ud over denne pizza lavede vi også:
Kartoffelpizza med pesto - se opskriften her
Og pizza med mozzarella & oliven - se opskriften her
 

2 kommentarer:

  1. Pizzadejopskriften er ikke længere tilgængelig 😳😳😳

    SvarSlet
    Svar
    1. Det skulle være rettet nu, men ellers finder du linket dertil her https://laavisesmad.blogspot.com/2013/07/verdens-bedste-pizzadej.html

      Slet