lørdag den 5. juli 2014

Forslag til forskellige paninier.

Det kræver jo egentlig ikke en opskrift, at lave paninier og billederne viser jo heller ikke så, godt hvad de indeholder. 
Derfor har jeg valgt, at lave ét samlet indlæg, med de forskellige udgaver og forslag til fyld.


Når jeg finder nye lækre varianter, vil dette indlæg selvfølgelig blive opdateret. Og jeg skal nok smide en update på min FACEBOOK SIDE, så du får nyhederne.

1 per.
1 stk. Bolle, flutes eller anden for form for brød
5 sk. Chorizo, tyndt skårne
½ kugle Mozzarella
Basilikum blade, friske

Brødet flækkes og pølsen lægges på, så det dækket hele fladen. Mozzarellaen skæres i skiver og lægges oven på pølsen, sammen med de friske basilikum blade. Toppen af brødet lægges på og sandwichen kommes i panini-grillen og steges i ca. 5 minutter til den er sprød og gylden.



Panini med pesto-kylling:
1 per.
1 stk. Bolle, flutes eller anden for form for brød
50 g. Kylling, tilberede
1 - 2 spsk. Pesto - jeg brugte ARTISKOK PESTO

Kyllingen dels i mindre stykker og blandes med pestoen. Brødet flækkes og 
kyllingen lægges, så det dækket hele fladen. Toppen af brødet lægges på og sandwichen kommes i panini-grillen og steges i ca. 5 minutter, til den er sprød og gylden.




Panini med pølser & ost:
1 per.
1 stk. Bolle, flutes eller anden for form for brød
2 stk. Pølser
2 - 3 sk. Ost
Evt. Ketchup
Evt. Sennep

Pølserne deles i halve og disse flækkes på langs. Brødet flækkes og pølserne fordeles ovenpå, sammen med osten. Ønskes der sennep og ketchup i, bliver det bedste resultat, hvis det kommes på brødet, da det ligesom suger det. Det kan være fristende at komme meget dyppelse i, men gør du det, ender det meste ud af paninien :o(

Toppen af brødet lægges på og sandwichen kommes i panini-grillen og steges i ca. 5 minutter til den er sprød og gylden.



Rugbrødspanini med brie:
1 per.
2 sk. Rugbrød
2 - 3 sk. Brie ost
Basilikumblade
Pesto - Jeg brugte BASILIKUM PESTO

Brødet smøret let med lidt pesto, brien lægges på og der pyntes med basilikum. Toppen lægges på og sandwichen kommes i panini-grillen og steges i ca. 5 minutter, til den er sprød.




Panini med leverpostej:
1 per.
1 stk. Bolle, flutes eller anden for form for brød
Leverpostej
Champignon, i skiver, stegt
1 - 2 sk. bacon, i skiver, stegt

Brødet flækkes og bunden smøres med leverpostej. Dette toppes med bacon og champignonskiver. Toppen af brødet lægges på og sandwichen kommes i panini-grillen og steges i ca. 5 minutter, til den er sprød og gylden.



Panini med skinke & ost - klassiskeren:
1 per.
1 stk. Bolle, flutes eller anden for form for brød
2 sk. Skinke
2 - 3 sk. Ost
Tomat, i skiver
Evt. Pesto

Brødet flækkes og kan evt. smøres med lidt pesto, inden at skinke, ost og tomat lægges ovenpå. Toppen af brødet lægges på og sandwichen kommes i panini-grillen og steges i ca. 5 minutter, til den er sprød og gylden.




Panini med Nutella - yndlingsdesserten:
1 per.
1 stk. Bolle, flutes eller anden for form for brød
Nutella

Brødet flækkes og bunden smøres med nutella. Toppen af brødet lægges på og sandwichen kommes i panini-grillen og steges i ca. 5 minutter, til den er sprød og gylden.



Panini med Nutella & banan:
1 per.
1 stk. Bolle, flutes eller anden for form for brød
Nutella
½ stk. Banan, i skiver

Brødet flækkes og bunden smøres med nutella. Bananskiverne lægges ovenpå. Toppen af brødet lægges på og sandwichen kommes i panini-grillen og steges i ca. 5 minutter, til den er sprød og gylden.

4 kommentarer:

  1. Jeg anede ikke, hvad en panini er, men det ved jeg nu.
    De ser ret lækre ud!

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Anja :-)

      Og dejligt at løre noget nyt ikk :-D

      Det er jo egentlig "bare" en toast. Men der kan laves mange andre ting i panini-grillen end i toast-jernet

      Knus

      Slet
  2. Prøv også med oliventapenade, frisk basilikum og gedeost

    SvarSlet
    Svar
    1. Uhhhmmm det lyder virkelig fantastisk - må prøves :-D

      Slet