MEN vi har fået indført en ny yndlings-fiskeret: Manden har for ca. 100 siden kastet sig ud i en "Filet-o-fish" ved McDonald. Og da han synes rigtig godt om den, har jeg prøvet at efterligne den.
Hjemmelavet filet-O-fish burger.
Lidt iceberg, snittet
225 g. Torskefilet
1 stk. Æg
½ dl. Mælk
100 g. PANKO (eller rasp)
Salt
Peber
1 port. TARTAR SAUCE
Olie, til stegning
Når de er færdige, lægges de på fedtsugende papir til afdrypning. Imens ristes bollerne, jeg brugte min PANINI GRILL, derfor er de så flade.
På bunden lægges en håndfuld iceberg, derefter toppes med tartar saucen, fisken og toppen af bollen.
Først blev der lavet en portion TARTAR SAUCE. |
Hjemmelavet filet-O-fish burger.
2 per.
2 stk. BURGERBOLLERLidt iceberg, snittet
225 g. Torskefilet
1 stk. Æg
½ dl. Mælk
100 g. PANKO (eller rasp)
Salt
Peber
1 port. TARTAR SAUCE
Olie, til stegning
Fisken duppes tør med lidt køkkenrulle, hvorefter de første vendes i sammenpisket æg og mælk. Og bagefter i panko/rasp blandet med salt og peber.
Herefter steges fileterne sprøde i olien, ca. 3 - 4 minutter på hver side.
Herefter steges fileterne sprøde i olien, ca. 3 - 4 minutter på hver side.
Når de er færdige, lægges de på fedtsugende papir til afdrypning. Imens ristes bollerne, jeg brugte min PANINI GRILL, derfor er de så flade.
På bunden lægges en håndfuld iceberg, derefter toppes med tartar saucen, fisken og toppen af bollen.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egen opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: TARTAR SAUCE & pomfritter
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -