torsdag den 10. marts 2016

Bagte blomkål med parmesan

Ohhhh my........ jeg har fundet et ny yndlings-tilbehør til vores varme aftensmad. Vi er så begejstret for det, at vi har spise det 4 gange på 1½ uge :-P 

Jep, jeg lyver ikke, de er virkelig gode. Faktisk så gode at selv kartoflerne godt kan skiftes ud med disse, men så skal du nok lave en dobbelt portion, for pludselig er fadet altså tomt :-D

Jeg lavede mine i Actifryen, men du kan sagtens bruge din ovn istedet, jeg har lavet en vejledning til begge.


Bagte blomkål med parmesan.
2 – 3 per.
800 g. Blomkål
½ dl. Olivenolie
Salt
Peber
Parmesan

Dækbladende fjernes på blomkålene. Den skylles og skæres i mindre mundrette stykker. Herefter tørres de i et rent viskestykke og kommes i en frysepose, sammen med olie, salt og peber. Der slås en knude på posen og det hele vendes rundt så det fordels på blomkålen. 


I Actifry:
Blomkålene kommes i panden med drejearmen i.
Steges i ca. 20 minutter.

I ovn:
Blomkålen fordeles på en papirbeklædt bageplade.
Bages ved 200o i ca. 25 -30 minutter. Vend i dem undervejs og prik også i dem, de skal være møre, men have bid.


Når de er færdige, kommes de i et serverings fad, revet parmesan drysses over. Og server straks.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: www.webopskrifter.dk
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -

2 kommentarer: