onsdag den 5. juli 2017

Kebabspyd

Vejret arter sig helt godt her i Odense idag. Blæsten har endelig lagt sig og i skrivende stund skinner solen fra en skyfri himmel.

Hvis det ikke lige var fordi jeg er på vej på job og menuen iaften bestemmes og laves af Manden, så kunne jeg nu godt gentage successen fra i sidste uge, hvor vi fik disse virkelig lækre kebabspyd. 

Står du og skal have gæster til grillning, kan de sagtens laves i forvejen og bare lige vendes i olie inden de steges på grillen.

Vi fik nye kartofler af egen avl til, samt den skønne salat du ser på billedet. Det er en tomatsalat med et mini-twist og den får du opskriften på senere 💗


Kebabspyd.
4 per.
500 g. Hakket oksekød
100 g. Feta

4 tsk. Kebabkrydderi – jeg brugte den fra Kilic
Salt
Peber

½ dl. Olie
10 – 12 stk. Træspyd

Start med at lægge dine træspyd i blød i vand i minimum 30 minutter, inden du skal bruge dem

Fetaen deles i mindre stykker. Det kommes i en skål sammen med krydderier og oksekødet og røres godt sammen.

Farsen deles i 12 lige store stykker, som formes og trykkes sammen til små aflange pølser.

Olien kommes i en dyb tallerken og kebaberne vendes heri, så undgår du at de hænger fast i din grillrist.

Grilles 2 minutter på hver side.


TIPS: Du kan selvfølgelig osse stege dem på en almindelig pande og så stikke dem på spyd bagefter.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: TOMATSALAT MED FERSKEN
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar