Sider

onsdag den 6. januar 2021

Mest læste 2020


Godt nytår 💗

I mandags ramte hverdag os herhjemme. Ingen af os arbejder hjemmefra - Manden arbejder i køkkenet på et bosted og jeg i et køkken, hvor jeg laver frokostordning. 

Det har været en dejlig ferie, lige bortset fra Eddie lige måtte en tur forbi dyrlægen den 23. december, hvor han pludselig fik høj feber. Det fik vi heldigvis hurtigt styr på igen. Resten af ferien stod på afslapning, men vi fik også lavet nogle af de ting, som vi ellers aldrig når i hverdagen.

Dagens indlæg er nedtælling af bloggens mest læste indlæg i året 2020. 


Det er snart fastelavnsbolle tid igen og hvad er mere belejligt at de så starter vores nedtælling. 10. pladsen går til disse Fastelavnsboller med marcipan & rabarberskum. En dejlig kage med skøn sød-syrlig rabarberskum:




9. pladsen er en skøn dessert med den nye karamelliseret chokolade. Kender du den ikke, så forstil dig flydende karamel - mums. 
Her er den sat i selskab sammen med rabarber, som den passer godt sammen med: Karamel chokolademousse med rabarbergele & knas:




8. pladsen er 
Fastelavnsboller med solbærskum. En rigtig god kombination af sødme, syre og fedme. Og så er den nem at lave - what's not to like:




7. pladsen
er
Fastelavsboller med nutellacreme, en sød og virkelig syndig kage. 
Hvis du ikke selv har prøvet at lave fastelavnsboller, så er der snart tid for dem igen. Disse er lavet med "bag-selv"-fastelavnsboller, men jeg har også en opskrift på WIENERDEJ og et indlæg hvordan du laver FASTELAVNSBOLLERNE selv:




For et års tid siden fik vi ny ovn. Den har et pizza-program og så var det selvfølgelig oplagt at lave pizza, men også Pitabrød. De indtager 6. pladesen:




Under første Corona-lockdown, måtte jeg på et tidspunkt tage mig selv i nakken, for ikke at bage og lave desserter flere gange ugentlig 😁 Men et af resultaterne var denne 
Nutella cheesecake, som tager 5. pladsen
Den er uartig og helt vild lækker, men det er ikke en kage man spiser meget af:




4. pladsen er endnu en fastelavnsbolle. Disse er inspireret af den danske klassiker og derfor blev det til 
fastelavnsboller a la gammeldaws æblekage. De er ret fantastiske med syrlige æblekompot, sprøde og søde makroner og fed fløde 😍 




3. pladsen går til disse skønne 
frikadellesnegle med soltørret tomat. De er lavet med butterdej, men jeg er sikker på at en pizzadej også vil fungere. 
Med en fyldig salat kan de sagtens gå til aftensmaden, men i madpakken vil de helt sikkert osse være lækre:




2. pladsen er blevet en af vores nye hverdags-favoritter herhjemme. Det er en af de gode retter, hvor alt tilberedes i samme fad, nemlig 
Farsfad med røsti-top:




1. pladsen går til denne skønne 
rabarbermousse. Hvis du er heldig at have rabarber i fryseren, behøver du ikke at vente til de kigger frem i både have og butikker, så er det bare at gå i køkkenet med det samme:


Igen rigtig godt nytår og tak for at du kigger med 💗


Ingen kommentarer:

Send en kommentar