tag:blogger.com,1999:blog-313031489183580792.post5558507733801397652..comments2024-03-07T12:00:36.816+01:00Comments on Låvises mad: Maskeret blomkål med masser af rejerLåvisehttp://www.blogger.com/profile/17910157911831407573noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-313031489183580792.post-12913769806258290002016-06-08T19:20:47.833+02:002016-06-08T19:20:47.833+02:00Det var et godt tip Elsebeth, det vil jeg da huske...Det var et godt tip Elsebeth, det vil jeg da huske på til næste gang, tak for detLåvisehttps://www.blogger.com/profile/17910157911831407573noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-313031489183580792.post-50051815237404120392016-06-05T16:55:37.358+02:002016-06-05T16:55:37.358+02:00Den er en meget gammel klassisk frokostret om somm...Den er en meget gammel klassisk frokostret om sommeren, som ikke er sådan at tage livet af.<br />Skal man koge et helt blomkål, giver man stokken et godt kryds; så er den aldrig rå i midten.<br />ElsebethAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-313031489183580792.post-88934167504158491262015-08-19T18:18:04.867+02:002015-08-19T18:18:04.867+02:00Sådanne retter har jeg altså osse :-DSådanne retter har jeg altså osse :-DLåvisehttps://www.blogger.com/profile/17910157911831407573noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-313031489183580792.post-5115849933984013652015-08-19T16:21:26.799+02:002015-08-19T16:21:26.799+02:00Ti hi... det er så en af de retter, jeg aldrig har...Ti hi... det er så en af de retter, jeg aldrig har forstået :-D Men flot ser den ud...Piahttps://www.blogger.com/profile/05198494584682908452noreply@blogger.com