torsdag den 4. juli 2013

Pimpet caribisk kyllingsuppe.

Min dejlige Charlie, er så uheldig at have epilepsi. Det er en crappy sygdom, men perioderne mellem anfaldene, har han det fantastisk og er en glad hund.
De nætter han får anfald, er det ikke altid, at jeg får meget søvn, da jeg gerne sidder hos ham. Så er det rart med lidt nemt mad.

I dag var en af de dage, og da Manden var ude og handle forleden og "faldt" han over et kanontilbud på Karolines køkken's Caribiske kylling suppe. Den har vi prøvet i dag, og jeg blev faktisk positiv overrasket.

Pimpet caribisk kylling suppe.
2 per.
1 l. Caribisk Kyllingesuppe - denne
1 stk. Kyllingebryst, kogt/stegt, i tern
1 stk. Peberfrugt, I tern
125 g. Ris, kogte
100 g. Ærter
Salt
Peber
Karry

Suppen varmes op, ris, kylling og peberfrugt tilsættes og varmes med. Når suppen koger, smages den til med krydderierne og ærterne tilsættes lige inden servering.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar