søndag den 9. februar 2014

Salat med græskardrys.

Denne salat er osse en af Lærke-Musens kreationer. Salaten kunne egentlig være sammensat af hvilke som helst inredienser, men toppingen af græskardrys, er det fabelagtige jeg vil fremhæve i denne opskrift.



Salat med græskardrys.
6 per.
1 bk. Blandede salater
1 gl. Oliven, sorte
½ potte Basilikum, groft hakket
125 g. Feta, i tern
10 stk. Cocktailtomater, i kvarte
100 g. Græskarkerner
½ tsk. Rapsolie
Salt
Peber
Oregano, tørret
Olien kommes på en varm pande og græskarkernerne kommes på. De svitses indtil de begynder at poppe. Smages til med salt, peber og oregano. Hældes på en tallerken til afkøling.
Salaten skylles og slynges tør. Den fordeles i bunden af et fad og resten af ingredienserne fordeles over - gerne lagvis. Der afsluttes med græskarkernerne og et drys salt og peber.
TIPS:





INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Lærke-mus, min skønne veninde fra det Københavnske

FRYSEEGNET: NEJ


TIPS & TRICKS: -

ANDET: -


Ingen kommentarer:

Send en kommentar