lørdag den 8. juni 2013

Couscoussalat.

Hej med Jer!

Hermed så mit første indlæg på min blog.

Jeg stod på hovedet i fryseren i torsdags, og var så heldig at jeg fandt en lækker marineret skinke, så var maden hjemme til fredag. Manden, er inde i sin salat periode, så han bestemte at vi bare skulle have en lækker salat og skinken. Dette blev så resultatet:


Låvises couscoussalat.
4 per
250 g. Cherry tomater, i halve
1 gl. Oliven, i halve
1 stk. Rødløg, i finthakket
½ bøtte feta, i tern
1 stk. Agurk, i små tern
1 dl. Couscous, groft
1½ dl. Vand, kogende
2 spsk. Pesto
1 håndfuld mandler, røgede
Salt
Peber
Det kogende vand hældes over couscoussen, der lægges låg på og det skal nu stå og trække i 10 minutter.
Grønsager, couscous, oliven og feta vendes sammen, pestoen røres i og det hele smages til med salt og peber. Og til slut drysses der med de røgede mandler.
TIPS: En god måde at få brugt en rest couscous.
VELBEKOMME!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar