Det er simpelthen dampene der ses, som tågen, i toppen af billedet. |
4 per.
1500 g. Blandede rodfrugter3 stk. Porre
1 stk. Hvidløg
Olie
2 - 3 spsk. Akacie honning
Salt
Citronpeber
Rodfrugterne og
knoldsellerien skrælles og skæres i grove stykker. Stykkerne skal have
nogenlunde samme størrelse, så de bliver færdige samtidig. Porrerne vaskes og
skæres i stykker på ca. 5 cm .
Hvidløget pilles og skæres i grove stykker, del evt. hvert fedt i to til tre
stykker.
Det heles blandes og
vendes med olie, honning, salt og peber.
Bages ved 200o i ca. 30 minutter alt
efter størrelse på grønsagerne)
Stegt andebryst.
1 per.
1 stk. Andebryst
Salt
Andebrystet ridses på fedtsiden uden
at ridse ned i kødet. Gnides godt med salt
og brunes af på en varm pande UDEN fedtstof.
Steges i ovn. ved 160o C i
ca. 15 minutter.
Skal derefter hvile i ca. 10
minutter, inden det udskæres.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar