Men en af fordelene ved at jeg har startet bloggen her, er at vi får lavet mange forskellige nye ting. Det er ikke bare de samme 5 - 10 forskellige retter, man normalt er tilbøjelig til at vælge imellem.
Kylling
på cremet porrebund.
4 per.
½ l. Piskefløde
4 stk. Kyllingefilet
Olie
Salt
Peber
Baconen svitses i en smule
olie i en gryde. Når de er gyldne og sprøde tilsættes porrerne og svitses med
et par minutter. Fløden hældes ved, saucen koges op og smages til med salt og
peber. Herefter kommes den i et ovnfastfad.
Kyllingen brunes hurtigt
på begge sider i lidt olie. Krydres med salt og peber, lægges oven på
sauceblandingen og drysses med list ost.
TIPS:
I original opskriften var der tilsat 1 dl . tør hvidvin til saucen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar