fredag den 29. november 2013

Tomatsuppe.

Der har været lidt stille de sidste par dage på bloggen. Men vi har haft en del om ørerne, blandt andet har vi fået ny bil, egentlig det samme mærke & model, bare med nogle forbedringer i forhold til den gamle.
Og så har jeg også lavet en del hemmeligheder her til bloggen. Det er jo snart december og så må man godt have hemmeligheder :O))))))........Jeg kan kun opfordre til at følge med de næste dage :O))

Når det nu har været sådan lidt hektisk  i Casa del Fangel har vi spist en nem suppe, med de sidste tomater fra haven.

Dampende varm tomatsuppe.
Serveret med grove suppenudler, kødboller & brød.
Tomatsuppe.
4 - 6 per.

2 kg. Tomater, i grove stykker

2 - 3 stk. Løg, i grove tern

2 pk. Bacon, i tern

Olie

½ l. Piskefløde

6 fed Hvidløg, knust

Chili

Salt

Peber

Sukker


Baconen svitses i en lille smule olie, når det er gyldent, tilsættes løgene og tomaterne og brunes godt. Fløden kommes ved og suppes skal nu småsimre i ca. 30 minutter til grønsagerne er møre. Herefter blendes suppen. Den behøver ikke at være helt glat, men gerne med lidt tomatstykker i. Er suppen for tyk, kan konsistensen justeres med lidt bouillon, vand eller ekstra fløde. Herefter koges den op og smages til med krydderierne.

TIPS: I stedet for friske tomater, kan dåsetomater sagtens bruges.

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar