Og så har jeg også lavet en del hemmeligheder her til bloggen. Det er jo snart december og så må man godt have hemmeligheder :O))))))........Jeg kan kun opfordre til at følge med de næste dage :O))
Når det nu har været sådan lidt hektisk i Casa del Fangel har vi spist en nem suppe, med de sidste tomater fra haven.
Dampende varm tomatsuppe. Serveret med grove suppenudler, kødboller & brød. |
4 - 6 per.
2 - 3 stk. Løg, i grove
tern
2 pk. Bacon, i tern
Olie
½ l. Piskefløde
6 fed Hvidløg, knust
Chili
Salt
Peber
Sukker
Baconen svitses i en lille
smule olie, når det er gyldent, tilsættes løgene og tomaterne og brunes godt.
Fløden kommes ved og suppes skal nu småsimre i ca. 30 minutter til grønsagerne
er møre. Herefter blendes suppen. Den behøver ikke at være helt glat, men gerne
med lidt tomatstykker i. Er suppen for tyk, kan konsistensen justeres med lidt
bouillon, vand eller ekstra fløde. Herefter koges den op og smages til med
krydderierne.
TIPS:
I stedet for friske tomater, kan dåsetomater sagtens bruges.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar