Du kan komme i lige, hvad du har lyst til og familien godt kan lide. Det er en rigtig god hverdagsret, hvor tingene godt må gå lidt hurtigt. Når ingredienserne er gjort klar, passer nemlig sig selv i ovnen.
Piskefløden kan sagtens skiftes ud med en fløde med færre kalorier i. Der kan drysses med ost...ja mulighederne er rigtig mange.
Jeg fandt peberfrugt, bacon og fløde fra Jul i fryseren. Broccoli og en rest pølser i køleskabet. Sammen med en rest semidried tomater og oliven.
Pastafadet før tilberedning. |
Efter tilberedning. |
Pastafad.
5 - 6 per.
2 stk. Løg, i tern
2 stk. Peberfrugt, gule, i tern
Oregano
Salt
Peber
Baconen steges sprød på en
varm pande. Herefter kommes det på fedtsugende papir.
Grønsager, pasta, pølser, bacon
og krydderier kommes i et ovnfastfad og blandes rundt. Mælk og fløde hældes over.
Væsken skal dække ca. 2/3 af fyldet.
Bages ved 200o
C i ca. 60 minutter. Der skal røres rundt i fadet 2 - 3 gange undervejs.
INFO
OM RETTEN:
INSPIRATION: Tidligere arbejdsplads. ABB,
Fredericia
FRYSEEGNET:
NEJ
SERVERES
MED: -
TIPS
& TRICKS: -
ANDET:
Der kan anvendes grønsager, kød og krydderier efter eget valg.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar