mandag den 27. januar 2014

KanIkkeHuskeImorgen-pastafad.

Dette pastafad er en god måde, at få brugt nogle rester fra både køleskab og fryser. Deraf navnet: KanIkkeHuskeImorgen-pastafad :O)

Du kan komme i lige, hvad du har lyst til og familien godt kan lide. Det er en rigtig god hverdagsret, hvor tingene godt må gå lidt hurtigt. Når ingredienserne er gjort klar, passer nemlig sig selv i ovnen. 

Piskefløden kan sagtens skiftes ud med en fløde med færre kalorier i. Der kan drysses med ost...ja mulighederne er rigtig mange.

Jeg fandt peberfrugt, bacon og fløde fra Jul i fryseren. Broccoli og en rest pølser i køleskabet. Sammen med en rest semidried tomater og oliven.

Pastafadet før tilberedning.
Efter tilberedning.
  
 
Pastafad.
5 - 6 per.
350 g. Grov penne pasta, tørrede
250 g. Bacon, i tern
200 g. Pølser, i skiver
2 stk. Løg, i tern
2 stk. Peberfrugt, gule, i tern
125 g. Broccoli, i små buketter
60 g. Semidried tomat
50 g. Oliven, sorte, i skiver
1 l. Piskefløde
3 dl. Letmælk
Oregano
Salt
Peber

Baconen steges sprød på en varm pande. Herefter kommes det på fedtsugende papir.
Grønsager, pasta, pølser, bacon og krydderier kommes i et ovnfastfad og blandes rundt. Mælk og fløde hældes over. Væsken skal dække ca. 2/3 af fyldet.

Bages ved 200o C i ca. 60 minutter. Der skal røres rundt i fadet 2 - 3 gange undervejs.






INFO OM RETTEN:

INSPIRATION: Tidligere arbejdsplads. ABB, Fredericia

FRYSEEGNET: NEJ

SERVERES MED: -

TIPS & TRICKS: -

ANDET: Der kan anvendes grønsager, kød og krydderier efter eget valg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar