onsdag den 25. juni 2014

Pasta med rucola

For længe siden prøvede vi nogle pastaretter med rucola. Der bare skulle tilsættes vand og så koges til pastaen var mør. Jeg opfordrer ikke til at købe disse halvfabrikata, men jeg ved, at i en travl hverdag, kan det være lokkende. 
Her har du derfor mit bud på en rimelig nem pastaret. Og synes du den er for fed, kan du sagtens skifte fløden ud med mælk, men så skal du nok lige tage højde for at den muligvis skal have lidt jævning :-) 

Pasta med rucola.
2 per.
300 g. Spaghetti, kogt
1 spsk. Olie
1 stk. Løg, hakket
2 dl. Piskefløde
1 dl. Mælk
½ - 1 dl. Kogevand fra spaghettien
75 g. Rucola
75 g. Parmesan, revet
125 g. Kylling, tilberedt, i små stykker
Salt
Peber

Spaghettien koges i rigeligt vand, med massere af salt i. Se tidsanvisningen på posen.
Imens laves saucen. Olien varmes op og løget svitses heri – det må ikke tage farve. Fløde, mælk og parmesan tilsættes og bringes i kog, saucen må nu gerne koge lidt ind.

Når spaghettien er færdig, hældes vandet fra – Husk at gemme 1 dl. af kogevandet til saucen. Spaghettien holden lun i gryden med låg over, imens saucen laves færdig: Rucolaen hakkes meget groft – så groft at hvert blad deles i 2 – 3 stykker. De kommes i saucen, sammen med kylling og spaghetti. Saucen varmes op og konsistensen justeres med kogevandet. Smages til med salt og peber og serveres straks.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egen opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar