Så jeg gravede lige denne fra gemmerne. Men jeg må indrømme, at jeg er en af dem, der kan spise kartoffelsalat hele året rundt - Hører du osse under den kategori eller findes kartoffelsalaten kun på dit bord i sommerhalvåret ?
Kartoffelsalat
med hytteost.
2
per.
250
g. Kartofler, kogte og afkølede
200
g. Hytteost, 4 %
1
stk. Forårsløg
1
stk. Peberfrugt, rød
5
g. Basilikum blade
Salt
Peber
Citron
Kartoflerne
skæres i mundrette stykker, forårsløg snittes i tynde ringe, Peberfrugt skæres
i små tern og basilikumbladene hakkes groft. Det hele blandes sammen med
hytteost og smages til med salt, peber og citron.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egen opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar