I starten af juni måtte jeg overgive mig og høste al min rucola, inden den gik i stok. Der var vel omkring 500 gram og i en af de bakker man køber i supermarkederne er der 100 gram, så What to to then......Jeg tog fra, så vi havde lidt til salat og lavede så pesto af resten til fryseren:
Rucola pesto.
½ dl. Solsikkekerner, ristede
1 - 2 fed Hvidløg
Salt
Peber
Citron, saft fra
Kom lidt af olien i bunden af blenderen, derefter tilsættes rucolaen. Den kan med fordel rives i mindre stykker.
Det blendes sammen med, hvidløg, parmesan, kerner og resten af olien, der hældes oven i. Blendt til pestoen har en passende konsistens, den kan enten være grov eller fin.
Det kan godt være at der skal tilsættes mere olie, end der står i ingrediens listen, Pestoen skal være blød og ikke for fast. Smages til slut til med salt, peber og citronsaft.
Mums Jeg elsker Pesto
SvarSletDet smager også vildt godt, specielt den man selv laver :O))
SvarSlet