mandag den 24. juni 2013

Spids-coleslaw.

Jeg elsker den danske sommer og alle de friske grønsager. En af mine yndlings, er helt klart spidskål, den er så nem og kan bruges i så mange varianter. Denne er dog en helt ny, men utrolig lækker kombination.

 

Låvises spids-coleslaw.
4 per.
½ stk. Spidskål, meget fintsnittet
1 bdt. Forårsløg, skåret på skrå
1 pk. Bacon, i skiver
3 spsk. Græskarkerner
2 dl. Græsk Yoghurt, 10 %
2 tsk. Hvid balsamico eddike
2 - 3 tsk. Peberrod, fintrevet
Salt
Peber
Sukker

Græskarkernerne ristes på en pande uden fedtstof. Herefter steges baconen og lægge bagefter på fedtsugende papir. Imens røres dressingen sammen, af yoghurt, balsamico og peberrod. Den smages til med salt, peber og sukker. Herefter vendes den sammen med spidskål og forårsløg. Lige inden servering, pyntes der med græskarkernerne og baconen.
Bon appetite.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar