torsdag den 4. juli 2013

Banankage med æble.

Manden skulle have tiden til at gå indtil at Wupti Pede ville kigge forbi, med vores nye vaskemaskine, så han bagte da lige en kage. Han havde fundet både banan og æble i fryseren.

Så da ægteskabs testen var vel bestået, efter at have tilsluttet Viktor-vaskmaskine, kunne vi nyde et lækkert stykke lun kage.


Banankage med æble.
1 mellem størrelse bradepande
6 stk. Æg
340 g. Sukker
4 tsk. Vanillesukker
250 g. Hvedemel
2 tsk. Bagepulver
200 g. Smør, smeltet
3 stk. Banan, most
300 g. Æble, i små stykker
50 g. Mørk chokolade, groft hakket

Pisk æg, sukker og vanille til en luftig æggesnaps. Bland mel og bagepulver sammen og vend det forsigtigt i dejen, skiftevis med det afkølede smør. Vend den mosede banan i, sammen med æble og chokolade. Hæld dejen i en smurt bradepande.

Kagen bages ved 175o C i ca. 55 minutter.
KILDE: Udgangs punkt i Arla's banankage, mixed med egne idéer
BEMÆRKNINGER: Kan, når den er afkøles drysses med lidt flormelis

Ingen kommentarer:

Send en kommentar