WHAT TO DO.........vi rørte da lynhurtigt selv en. Vores allerførste, men bestemt ikke sidste hjemmerørte mayo.
Mayonnaise.
1 stk. Æggeblomme, pasteuriseret
1 tsk. Sennep
1 tsk. Hvid balsamico eddike
Citron, saft fra
Salt - mere end man skulle tro
Peber
Inden start er det yderst
vigtigt, at ingredienserne har nogenlunde samme temperatur, det giver større
sandsynlighed for at det IKKE skiller.
Æggeblommen piskes sammen med sennep og eddike. Olien tilsættes dråbevis, mens der piskes hele tiden - Olien skal bindes ind i blommen og det bør ske relativ hurtigt og synligt.
Når mayonnaisen begynder at
tykne, kan man tilsætte større og større mængder olie. Jo mere olie, jo tykkere
mayo. Stop når du synes, den har en delikat konsistens.
KILDE: www.dr.dk/DR1/SpisemedPrice
KILDE: www.dr.dk/DR1/SpisemedPrice
Ingen kommentarer:
Send en kommentar