Men hvor var det skønt endelig at komme på løbebåndet igen. Nu skal jeg bare have dannet mig en nogenlunde form og så skal jeg tilmeldes til nogle Zumba-timer. Det er faktisk den eneste form for træning jeg synes er sjov. Jeg ELSKER at danse og mine psykiske skavanker har godt af det :O)
Og når vi træner, kan vi med lidt bedre samvittighed, lave udskejelser i kosten :O
Som ses på billedet fik vi en blanding af almindelige og brune ris til. |
Bøffer i
fad.
4 per.
1 stk. Løg, finthakket
1 spsk. Hvedemel
1 stk. Æg
½ dl. Vand
2 fed Hvidløg, knust
1 fl. Whiskysauce, Jensens Sauce
2 ¼ dl. Piskefløde
1 ds. Flåede tomater
1 stk. Løg, hakket
Salt
Peber
Krydderier, efter eget valg - (jeg brugte chili og oregano)
Kødet
røres sejt sammen med salt. Løg og hvidløg tilsættes, sammen med æg og røres
godt ind i farsen. Herefter mel og vand. Tilslut smages farsen til med peber og
krydderier. Den skal have sammen konsistens som til frikadeller. Herefter skal
den hvile koldt i ca. 30 minutter, inden at den formes til bøffer. De brunes af
på en pande, inden at de lægges i en bradepande med høj kant.
Whiskysauce,
fløde og tomat blandes og smages til med salt, peber og evt. krydderier. Dette
fordeles over bøfferne sammen med løg, champignon og pølser. Tilslut drysses
der en smule ost over hver bøf.
Steges
i ovn ved 200o i ca. 45 minutter.
TIPS:
Osten kan kommes i farsen i stedet for ovenpå bøfferne.I saucen varieres fyldet efter eget ønske. Brug f.eks. peberfrugt i tern eller bacon.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar