lørdag den 17. august 2013

Kylling i karry

Manden er lidt småskrantende i dag - feber og måske lidt influenza på vej...Ohhh nooooooo :O(
Men alligevel havde han lyst til lækket mad, så det blev en hurtig omgang kylling i karry, en ret vi holder meget af. Gerne med ligeså mange, hvis ikke flere grønsager i, end der er kød.

I vil også kunne se på portionstørrelsen af opskriften at der er lavet planlagt-restemad, så der er lidt nemt enten til en af de næste dage eller til fryseren.


Kylling i karry.
6 - 8 per.
4 stk. Kylling filet, i 1½ x 1½ cm tern
2 - 3 stk. Løg, i tern
6 fed Hvidløg, knust
2 bdt. Forårsløg, i små stykker (gem lidt til drys)
2 stk. Peberfrugt, rød, i grove tern
500 g Champignon, i skiver
1 ds. Ananas + saft fra
2 ds. Kokosmælk
2 stk. Hønse bouillon terninger
Olie
Karry
St. spidskommen
St. Ingefær
Chili
Sukker
Salt
Peber
Maizena

Karryen brændes af i olien og løgene svitses heri. Champignoner tilsættes og svitses med. Grønsagerne tages op og evt. mere karry brændes af inden at kyllingen svitses. Herefter tilsættes hvidløg, ananassaft, kokosmælk og bouillon. Retten småsimre indtil kyllingen er mør.
Ananas, løg, champignon og peberfrugt tilsættes og retten jævnes med Maizenaen udrørt i en smule vand. Koges igennem og smages til med krydderierne. Forårsløgene tilsættes lige inden servering, så de stadig er sprøde.


Vi fik ris til, men nudler vil også gøre sig godt som tilbehør.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar