Men alligevel havde han lyst til lækket mad, så det blev en hurtig omgang kylling i karry, en ret vi holder meget af. Gerne med ligeså mange, hvis ikke flere grønsager i, end der er kød.
I vil også kunne se på portionstørrelsen af opskriften at der er lavet planlagt-restemad, så der er lidt nemt enten til en af de næste dage eller til fryseren.
Kylling i
karry.
6 - 8 per.
4 stk. Kylling filet, i 1½ x 1½
cm tern2 - 3 stk. Løg, i tern
6 fed Hvidløg, knust
2 bdt. Forårsløg, i små stykker (gem lidt til drys)
2 stk. Peberfrugt, rød, i grove tern
1 ds. Ananas + saft fra
2 ds. Kokosmælk
2 stk. Hønse bouillon terninger
Olie
Karry
St. spidskommen
St. Ingefær
Chili
Sukker
Salt
Peber
Maizena
Karryen brændes af i olien
og løgene svitses heri. Champignoner tilsættes og svitses med. Grønsagerne
tages op og evt. mere karry brændes af inden at kyllingen svitses. Herefter tilsættes
hvidløg, ananassaft, kokosmælk og bouillon. Retten småsimre indtil kyllingen er
mør.
Ananas, løg, champignon og
peberfrugt tilsættes og retten jævnes med Maizenaen udrørt i en smule vand. Koges
igennem og smages til med krydderierne. Forårsløgene tilsættes lige inden
servering, så de stadig er sprøde.
Vi fik ris til, men nudler vil også gøre sig godt som tilbehør.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar