Tabouleh er en rigtig sommersalat, med masser af dejlig frisk persille, gerne fra haven. Men jeg var løbet tør, så adgangsbilletten for Mobber var at medbringe en ordentlig dusk persille :O)
Låvises
tabouleh med perlespelt.
4 per.
5 stk. Tomater, store
1 stk. Peberfrugt, rød
1 bdt. Forårsløg
2 - 3 spsk. Citron, saft fra
4 - 6 spsk. Olivenolie
Salt
Peber
Perlespelten koges efter
anvisningerne på posen og nedkøles.
Indmaden i tomaterne fjernes
og resten skæres i små tern. Peberfrugt skæres også i små tern og forårsløgene
i små stykker. Persillen hakkes fint og det hele blandes sammen. Der laves en
dressing af olie, citronsaft, salt og peber. Den hældes over salaten og denne
smages til. Kan med fordel stå og trække et par timer inden servering.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar