onsdag den 7. august 2013

Tabouleh med perlespelt.

I den originale opskrift laves Tabuleh med couscous eller bulgur. Jeg har valgt at bruge perlespelt, jeg kan godt lide at have noget at tygge i. Men det er jo en smagssag :O))

Tabouleh er en rigtig sommersalat, med masser af dejlig frisk persille, gerne fra haven. Men jeg var løbet tør, så adgangsbilletten for Mobber var at medbringe en ordentlig dusk persille :O)


Låvises tabouleh med perlespelt.
4 per.
325 g. Perlespelt, rå
5 stk. Tomater, store
1 stk. Peberfrugt, rød
1 bdt. Forårsløg
75 g. Persille
2 - 3 spsk. Citron, saft fra
4 - 6 spsk. Olivenolie
Salt
Peber

Perlespelten koges efter anvisningerne på posen og nedkøles.
Indmaden i tomaterne fjernes og resten skæres i små tern. Peberfrugt skæres også i små tern og forårsløgene i små stykker. Persillen hakkes fint og det hele blandes sammen. Der laves en dressing af olie, citronsaft, salt og peber. Den hældes over salaten og denne smages til. Kan med fordel stå og trække et par timer inden servering.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar