onsdag den 28. august 2013

Tomatsalat.

Jeg elsker tomatsalat, men de skal smage af tomat, så salaten er bedst om sommeren.

Det findes utallige versioner af tomatsalat, og jeg må indrømme at jeg til tider godt kan finde på at til sætte andre ting, end bare lige tomat, ost, løg og basilikum. Nogle gange sniger der sig agurk i små tern i, oliven, mozzarella kugler i stedet for feta og også andre krydderurter.


Tomatsalat
4 per.
500 - 600 g. Tomater, i skiver, tern eller kvarte
1 bøtte Feta, i tern
1 stk. Rødløg, i fine tern
Krydderurter - her har jeg brugt persille
Salt
Peber
Olivenolie
Mørk balsamico eddike

Tomaterne vendes sammen med ost og løg. Smages til med salt, peber olie og balsamico. Må meget gerne trække et halvtimes tid inden servering. Drysses med krydderurter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar