Der blev bagt RABARBERDRØMME og denne lækre appelsin-chokoladekage. Jeg bruger megen tid på at kigge opskrifter hid og hid for at finde inspiration. Denne opskrift har taget udgangspunkt i MATILDE KAKAOKAGE. Og den er dejlig luftig, men samtidig svampet og holder også fint et par dage.
Appelsin-chokoladekage.
15 stk.
4 stk. Æg
4 tsk. Bagepulver
4 tsk. Vanillesukker
1½ dl. Yoghurt naturel
2½ dl. Kakaomælk
1 stk. Appelsin, skal og
saft fra
Smør og sukker piskes sammen
til det smuldrer. Æggene tilsættes ét ad gangen. Blandingen piskes til den
bliver let og luftig. Mel, kakao, bagepulver og vaniljesukker blandes og sigtes
i smørblandingen, skiftevis med yoghurt og kakaomælk. Beklæd en bradepande (ca.
6 x 22 x 30 cm )
med bagepapir og fordel dejen heri.
Bages ved 200o i
ca. 1 time og 20 minutter.
Kagen fungere også fint som
muffins. Disse bages ved 200o i ca. 20 minutter.
Afkøles og glaseres med
chokolade eller flormelisglasur.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar