Rabarberdrømme.
12 stk.
1½ dl. Smør, smeltet ½ dl. Sødmælk
2½ dl. Sukker
1 tsk. Vaniljesukker
3 stk. Æg
3 ½ dl. Hvedemel
1½ tsk. Bagepulver
FYLD:
2 rabarberstilke, i små stykker
Smør, mælk, sukker,
vaniljesukker og æggene røres godt sammen. Hvedemel og bagepulver blandes og
røres det i æggemassen, Dejen røres jævn og glat. Dejen kommes i en sprøjtepose
og sprøjtes ud i muffinsformene, de fyldes 2/3 op. Læg lidt fyld i hver muffin.
Bages ved 200° i ca. 20 minutter.
Lad dem køle af og drys lidt flormelis over.
TIPS:
Brugers der frosne rabarber,
er det en god idé at vende dem i kartoffelmel, inden du kommer dem i.
De er nemme at røre sammen og vil også fungere godt med andre frugter, tørrede som friske.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar