søndag den 25. august 2013

Casa del Fangels berømte fiskesalat.

Som jeg skrev i fredags, skulle Mobber komme på besøg igår. Jeg fik slet ikke tid til at lave indlæg om de lækre ting vi fik spist, for Mobber havde nemlig sin computer med. Og den trængte til en oprydning....gisp en omgang.
Men nu har jeg god samvittighed og 7-9-13, skulle uheldet være ude og den vælger at gå helt i sort, så er nu alle hendes strikke, hækle og andre vigtige ting gemt.

Men lørdag morgen, da vi væltede ud af sengen, kom hunden i snor og vi spise en banan, mens de blev luftet, så gik ture til træningscenteret. Og derefter hjem og gøre klar til aftensmaden, som bestod af smørebrød, med DELLER, nykogte æg, hjemme-rørt MAYO. Og husets berømt fiskesalat. Alt serveres på vores friskbagte GULERODSRUGBRØD.



Røget makrelsalat.

1 stk. Røget makrel
3 - 4 stk. Æg, kogte
½ stk. Rødløg, finthakket
2 - 4 spsk. Mayonnaise
½ - 1 dl. Cremefraiche
Citron
Salt
Peber

Skind og ben fjernes fra makrellen og den plukkes i små stykker. Æggene skæres i små stykker og tilsættes sammen med løget. Det hele røres sammen med mayonnaisen og smages til med citron, salt og peber.
Der kan tilsættes urter, kapers eller andre grønsager efter eget valg. I denne udgave har jeg brugt purløg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar