fredag den 13. september 2013

Bønnefritter

Jeg var forbi MADBANDITTEN en dag og fandt en opskrift på disse bønner, som jeg simpelthen, bare måtte prøve. 

De er et fantastisk godt alternativ til de almindelige pomfritter. De er anderledes, smager vidunderligt, er sprøde og så kan man sagtens bruge bønner fra frost.


Bønnefritter.
2 per.
500 g. Grønne Bønner
2 - 3 spsk. Olie
Salt

Bønner og olie kommes i en pose og vendes rundt.
 

Herefter kommes bønnerne på en papirbeklædt bageplade - i et lag - og drysses med salt

Bages ved 200 - 225o C i ca. 30 minutter, indtil de er sprøde.

Rør gerne rundt i den et par gange undervejs.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: www.madbanditten.dk
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: Der kan sagtens anvendes frosne bønner
OPDATERET: Maj 2017

Ingen kommentarer:

Send en kommentar