fredag den 27. september 2013

Hindbærsnitter.

Jeg er ikke stor tilhænger af hindbærsnitter, de er ALT for søde til mig og så er jeg heller ikke særlig vild med hindbærmarmelade. Men Manden elsker dem og ville gerne lave nogle stykker, så der var lidt lækkert til bloggen...yearh right :O)) Der var helt sikkert ikke en bagtanke bag. MÆND altså :O)))))

Jeg måtte da prøve en enkelt bid, og indrømmer gerne, at de smager MEGET bedre end dem man køber hos bageren. Og det er faktisk heller ikke så svært at lave. 


Hindbærsnitter.
8 stk.
1 port. LINSEDEJ
75 - 100 g. Hindbærmarmelade
100 g. Flormelis
Vand
Sukkerkrymmel
Linsedejen tilberedes efter opskriften og rulles ud i en firkant, ca. 20 x 36 cm. i en tykkelse på ca. 3 mm. Dejen er nemmest at rulle ud, mens dejen ligger på et stykke bagepapir og man kan evt. lægge en ren fugtig karklud under papiret, for at det bedre ligger fast.
Når dejen er rullet ud, deles den i to lige store stykker på den korte led.
Bages ved 200o i ca. 15 - 20 minutter. Den må KUN lige begynde at blive gylden,. Herefter nedkøles den.

Bunden smøres med marmeladen, helt ud til kanten. Flormelissen røres sammen med en smule vand til glasur og smøres på toppen. Toppen drysses med sukkerkrymmel og læggen ovenpå bunden. Skæres ud i stykker. Er kanterne grimme skæres de fra.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar