Denne salat er dejlig efterårs inspireret med æblerne og de tørrede abrikoser.
Spidskålsalat
med æble.
4 per.
½ -1/4 stk. Spidskål1½ - 2 stk. Æbler
Citronsaft
10 stk. Tørrede abrikoser
1 port. PEBERRODSVINAIGRETTE
2 Håndfulde RUGBRØDSCROUTONER
Salt
Spidskålen snittes fint.
Æblerne skæres i 1/4, kernehuset fjernes og bådende skæres i tynde skiver.
Æbleskiverne lægges i koldt vand, tilsat citronsaft, for at hindre at de bliver
brune alt for hurtigt.
Inden servering lægges
spidskåles i bunden af et fad og æblerne fordeles ovenpå. Herefter drysses
strimler af abrikoserne over , sammen med dressingen. Tilslut gives salaten et
drys salt og afpyntes med rugbrøds-croutonerne.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar