Jeg har pyntet lidt til jul, ikke meget endnu - bare lidt. Jule dekorationerne har været så heldig at Mobber har lavet til mig i år, jeg skulle bare aflevere de lys og fade.
Og så har jeg været i køkkenet for at forberede flere hemmeligheder :O)) Jeg lover at så snart det bliver december, vil der blive afsløre mere (altså imorgen).
Bøf Lindstrøm, serveret med RØDBEDEKOMPOT MED LØG & ÆBLE, kogte kartofler og skysauce. |
Bøf
Lindstrøm.
4 per.
1 stk. Løg, fint hakket
1 glas. Kapers
Salt
Peber
Olie, til stegning
Det hakkede oksekød, æltes
sammen med løg, kapers og rødbeder. Smages til med salt og peber - HUSK at kapersen
er salte. Kødet deles i 4 portioner og til runde bøffer. De må gerne
"slås" hårdt fra hånd til hånd, et par gange, så hænger kødet bedre
sammen. Herefter trykkes de flade, så de har en ensartede tykkelse hele vejen
rundt.
De steges i olie, ca. 6 -
8 minutter på begge sider.
Psssst. saucen er bare et afkog af panden, jævnet med lidt mel og kulør for farvens skyld.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar