Han var total uplanlagt, men da vi så ham, tog han os med storm! Han har et fantastisk blidt sind, er legesyg, nysgerrig og fræk.
Han har boet på adressen i 2 døgn nu og er faldet utrolig godt til. Han er renlig allerede, sover i sengen, sammen med bullerne, Manden og jeg. Jeg overvejer om vi snart skal have en ekstra seng, så vi alle kan være der :O)))
Hundene og ham skal blot lige vænne sig til hinanden, han er ikke så godtroede som Mivmiv (vores anden kat), han hvæser og viser klør, når han ser dem. Men mon ikke de blot skal have lidt tid.
Han har samme vilde hår, som jeg havde, da jeg var baby og jeg blev kaldt en Micki-trold. Så vi har døbt ham Micki.
Grydestegt kylling serveret med kogte kartofler, brun sauce, dampede rødbeder & AGURKESALAT. |
4 per.
1 stk. Kylling, hel 1 bdt. Persille, frisk
Salt
Peber
Hvedemel, til jævning
Vand, til jævning
Ribsgele
Kyllingen renses indvendigt for indvolde og evt. andre rester. Den skylles og duppes tør. Indvendigt drysses den med salt og persillen kommes i - den skal ikke hakkes.
Udvendigt gnides den med salt og peber. Smørret smeltes i en stor stegegryde og kyllingen brunes på alle sider. Herefter vendes brystet nedad og der hældes vand ved, så ca. 2/3 af kyllingen er dækket. Den skal nu småsimre i 1 - 1½ time, alt efter størrelsen. HUSK at der skal være væde ved, under hele stegningen.
Når kyllingen er færdig, tages den op, evt. dækkes til, mens saucen laves: Væden sies, koges op og jævnes med en meljævning, som er mel og vand der, er rystet sammen.
TIPS:
Man kan med held tilføje rødvin, løg, persillerod og gulerødder, for at
tilsætte fonden noget ekstra smag. Saucen kan sagtens også tilsættes lidt fløde
ved tilsmagningen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar