Syltede
æbler med gele.
6 per.
4 stk. Æbler
- gerne Ingrid Marie
½ st. Vanille
Ca. ½ gl.
Ribsgele
Æblerne
skrælles, halveres og kernehuset fjernes. Vanillestangen halveres, flækkes og
kornene skrabes ud. De moses ud en smule af sukkeret for at skille dem ad.
Vandet bringes
i kog, sammen med sukker, vanillesukker og -stang. Æblerne kommes i lagen og
koges ved svag varme i 7 - 8 minutter. Men stik i den undervejs, da de gerne må
have lidt bid. De afkøles i kogelagen og ved servering kommes der en teskefuld
ribsgele i hver æble i udhulingen.
TIPS:
INFO OM
RETTEN:
INSPIRATION: www.dk-kogebogen.dk
Alletiders kogebog
FRYSEEGNET:
NEJ
SERVERES MED:
Som tilbehør til julemiddagen.
TIPS &
TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar