Idag har vi haft Vvje/måledag. Manden har tabt 900 g. Og 1 cm. Jeg har ikke tabe nogle kilo, men mistet 3.5 cm. Så vi har stadig mod på at fortsætte :O)
Knækbrød med marmelade & hytteost:
MÅLTID 1:
TOTAL: 244 Kcal
Det ene knækbrød toppen med ÆBLEMARMELADE og den anden skive med hytteost og pyntes med peberfrugt.
De serveres med gulerodsstave.
Vi spiser WASAS SPORTS KNÆKBRØD. Det er fyldt med fibre, så det er godt mættende, samtidig med at det smager fantastisk.
Jeg har lavet en nærings beregning af min ÆBLEMARMELADE sådan her:
Udregning af kalorieindholdet:
Æbler 52 Kcal pr. 100 gram
Sukker 406 Kcal pr. 100 gramVanillestang 290 Kcal pr. 100 gram
Citronsaft 37 Kcal pr. 100 gram
Citronskal 51 Kcal pr. 100 gram
Grøn Melatin 340 Kcal pr. 100 gram (1 brev vejer
Ingredienserne i marmeladen:
1 spsk. Sukker (
2 stg. Vanille (
2 stk. Citroner, saft fra (
2 stk. Citroner, skal fra (
1 brev TØRSLEFF MELATIN GRØN 136
Vægt på marmeladen efter tilberedning:
Kalorie indholdet i hele portionen 790 kcal
790 : 1162 x
100 = 68 kcal pr 100 g.
Det er vigtigt, at du selv laver en beregning på din marmelade. Osse selvom du bruger min opskrift, for det kan være at du koger din ret mere eller mindre end min Og så vil den færdige mængde ændre sig og derfor osse kalorie indholdet pr. 100 g.
Jeg står gerne til rådighed, hvis der er nogle der har problemer med udregningen. Jeg SKAL bare bruge vægten på den færdige ret :O)
Jeg bruger Klidmosteren FORMEL til at regne disse opskrifter ud
Kotelet i fad:
Jeg vidste, at der var en grund til, at jeg købte disse lerfade med hjem fra Tyrkiet for efterhånden 6 år siden :O) Første gang de er brugt (rødme) |
TOMATSAUCE:
½ dl. Vand 0
I alt for sauce 50
KOTELET I FAD:
BLOMKÅLSRIS:
TOTAL: 257 Kcal
"GRATIS": salt, peber og oregano til koteletternesalt, peber og karry til risene
Steges i ovn ved 200
o i ca. 20 minutter, alt efter tykkelse på koteletten.
Imens rengøres blomkålen. Det rives fint.
Karryen brændes af uden fedtstof og blomkålene svitses heri i et par minutter.
DAG TOTAL: 244 + 257 = 501 Kcal
INFO
OM RETTEN:
INSPIRATION: Mine egne opskrifter
FRYSEEGNET: JA, fadkoteletterne er
SERVERES MED: ÆBLEMARMELADE
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
FRYSEEGNET: JA, fadkoteletterne er
SERVERES MED: ÆBLEMARMELADE
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar