Normalt er jeg ikke så meget til kartoffelsupper, synes generelt, at de er lidt kedelige. Men Manden havde pludselig vildt lydt til det, så med massere af porre, piskefløde og lidt bacon knas i, blev den faktisk helt spiselig. Og opskriften værd at dele.
Kartoffel-porre
suppe.
6 per.
2 ½ kg. KartoflerOlie
Vand
½ l. Piskefløde
3 stk. Bouillontern, høns
Salt
Peber
Sukker
Kartoflerne skrælles og
skæres i mindre stykker. Porre og løg rengøres og skæres også i mindre stykker.
Grønsagerne svitses i lidt olie, uden at tage for meget farve. Der tilsættes
vand så, de er dækket. Suppen skal nu småsimre, til grønsagerne er møre.
Herefter blendes suppen,
den koges op, fløde, bouillon tilsættes og også gerne ekstra vand, hvis den er for tyk.
Smages til med salt, peber og et drys sukker.
INSPIRATION: Min egen opskrift
FRYSEEGNET:
JA
SERVERES
MED: -
TIPS
& TRICKS: -
ANDET: For en vegetariske udgave skiftes hønsebouillonen ud med en grønsags
Ingen kommentarer:
Send en kommentar