Kartoffelkager til Raclette eller bagt kartoffelmos.
4
per.
1 stk. Æg
Salt
Peber
Kartoflerne
koges i usaltet vand. De afkøles og moses groft med en gaffel. Massen røres sammen
med æg, fløde og mel til en lind mos. Det smages til med salt og peber.
Kagerne
steges portionsvis, i raclette-panderne.
ELLER
BAGT
KARTOFFELMOS: Når kartoflerne er kogt, dampes de tørre. Dette gøres, når vandet
er hældt fra, så sættes gryden tilbage på det varme blus, indtil kartoflerne er tørre.Mosen tilberedes på samme måde som til Raclette-kagerne, og kommes i et smurt fad.
Bages
det ved 225o i ca. 25 minutter
TIPS:
INFO
OM RETTEN:
INSPIRATION: www.dk-kogebogen.dk Alletiders kogebog
FRYSEEGNET:
??
SERVERES
MED: Kartoffelkagerne til Raclette blev serveres sammen med RACLETTE.
TIPS
& TRICKS: -
ANDET:
Ingen kommentarer:
Send en kommentar