Men ak nej, det kunne jeg ikke hjælpe med, og måtte så osse lige indrømme, at jeg aldrig havde hørt om den.
Efterfølgende har jeg så stiftet bekendtskab med den, og det er med stor begejstring. Nu elsker jeg simpelthen at få, en lækker skive brød med pølsesalat på.
Pølsesalat.
3 - 4 port.
2 - 3 spsk. MAYONNAISE3/4 dl. Tykmælk
½ stk. Løg, finthakket
3 - 4 stk. Kartofler, kogte, i små tern
2 stk. Pølser, i skiver
Purløg, i stykker på ca.
Sennep
Salt
Peber
Mayonnaise og tykmælk
røres sammen til dressing. Den smages til med salt, peber og sennep. Løg,
purløg, kartofler og pølser vendes i og salaten smages atter til. Må gerne
hvile i 30 minutter, inden servering.
INFO
OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egen opskrift
FRYSEEGNET:
NEJ
SERVERES
MED: Rugbrød
TIPS
& TRICKS: -
ANDET:
-
Ingen kommentarer:
Send en kommentar