torsdag den 27. februar 2014

Sandwich med brie.

Vi fejre 300 likes på FACEBOOK idag. Det er jo helt fantastisk, at I har lyst til at følge med i, hvad jeg går og roder med. Det er jeg meget taknemmelig for.

Normalt ville jeg fejre det ved at give en omgang kage. Men vi faster herhjemme idag, så den må I have til gode, og istedet nyde synet af gårsdagens frokost. 
Sandwich med brie.
1 per.
1 stk. BURGERBOLLE
Pikantost
Rucola
4 – 5 sk. Brie ost
4 – 5 sk. Appelsin, uden skal
2 – 3 sk. Peberfrugt, grøn

Burgerbollen flækkes og kan evt. ristet, hvis det er nødvendigt. Den smøres på begge sider med lidt Pikantost. En håndfuld rucola lægges på bunden og brien kommen oven på. Der afpyntes med appelsinskiverne og peberfrugt. Toppen af bollen lægges på.


TIPS:





INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egen opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar