Så det er de to primære grunde til at vi holder en mindre pause, for vi skal helt sikker igang igen. Vi har elsket at faste og elsket de ting der har fulgt med. Men det skal ikke være for enhver pris.
Jeg står stadig gerne til rådighed, hvis I nu skulle have spørgsmål, opskrifter der skal beregnes, eller noget helt andet. Brar send mig en mail eller besked på Facebook.
Jeg stopper jo heller ikke med at blogge, bare fordi vi holder faste-pause, vi skal jo stadig have mad :o), og mine madtanker vil heller ikke stoppe.
Skyr med mysli:
MÅLTID 1:
200 g. Skyr 122
10 g.
Havregryn 37
10 g.
Mandler 53
10 g.
Tranebær, tørrede 34
TOTAL: 246
Kcal
Mandlerne hakkes groft og ristes på en varm pande uden fedtstof, sammen med havregrynene. Herefter skal de afkøles og bagefter blandes med tranebærrene. Myslien drysses hen over skyren
Tunfrikadeller med coleslaw & broccoli:
MÅLTID 2:
120 g.
TUNFRIKADELLER 137
100 g. Broccoli 34
100 g. Spidskål 27
50 g. Pærer 29
30 g. Skyr 24
TOTAL: 251
Kcal
"GRATIS": Salt, peber, timian, sennep og 2 dråber akacie honning
Tunfrikadellerne laves efter opskriften. Broccolien dampes i letsaltet vand - der må gerne være bid i dem. Og de behøver ikke at være varme ved servering.
Der røres en dressing af skyr og krydderier. Den smages til og stilles gerne på køl ca. 30 minutter for at trække smag. Imens kan spidskål og pærer snittes fint. Det vendes i dressingen.
DAG TOTAL: 246 + 251 = 497
Kcal
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Mine egne opskrifter
FRYSEEGNET: JA, tundellerne
SERVERES MED: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar