Flad
brød
Ca. 10 -
12 stk.
4 dl.
Vand
25 g.
Gær
1/2 spsk.
Flagesalt
150 g.
Durummel
Ca. 450
g. Hvedemel
Ekstra
hvedemel til æltning og udrulning
Vand gær
og salt røres sammen. Melet tilsættes og dejen æltes godt igennem, ca. 8
minutter. Den må gerne være lidt fugtig, men må ikke hænge i, i så fald
tilsættes mere mel. Dejen stilles til efterhævning i ca. 45 minutter et lunt
sted.
Herefter
slås den ned og vejes af. (Se mængder under TIPS) Dejen rulles tyndt ud, til en
tykkelse på et par millimeter.
Når panden
er rygende varm kommes brødet på og bages ca. 30 sekunder på den ene side,
herefter vendes og bages på den anden siden. Hvis det ikke har fået nok, så
vendes den igen.
TIPS:
Der skal ikke fedtstof på panden, når brødene skal bages.
Til
bagning på en pande på 28 cm. I diamenter vejes dejen af på 125 gram. Skal de
bages på grillen eller i oven på en rund bagesten vejes de af på 150 gram.
INFO
OM RETTEN:
INSPIRATION:
http://www.broedet.dk
FRYSEEGNET:
JA
SERVERES
MED: PULLED CHICKEN
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar