Flæskestegssandwich.
4 per.
8 stk. BURGERBOLLER
Miracle Whip
1200
g. Svinekam
Salt
Burgerbollerne
tilberedes efter opskriften.
Svinekammen
ridses med ca. ½ cm. mellemrum. Der skæres helt ned til kødet - dog uden at ridse
i selve kødet. Har slagteren ridset steget for dig, så gå den efter. De fleste
gange er ridsningen ikke dyb nok, specielt i siderne.
Sværen
gnides med salt, men vær særlig omhyggelig med at få salt med mellem alle sværene.
Stegen
kommes i en bradepande med lidt vand i bunden.
Steges
ved 200o i ca. 1 time og 15 minutter.
Eller
brug gerne et stege-termomenter: Spyddet stikkes ind midt i kødet og steges ved
200o, til stegen har en kernetemperatur på 55o, her
tjekkes der om sværen er sprød. Er den det fortsættes stegningen til stegen når
en temperatur på 60o.
Er
sværen ikke sprød, skrues ovnen op på 250o, indtil at stegen når en
temperatur på 60o. Husk at holde øje med at sværene ikke bliver for
mørke.
Når
stegen er færdigstegt tages den ud af ovnen og skal nu hvile, gerne i 20
minutter, inden at den skæres i skiver.
VED
SERVERING:
Burgerbollerne
flækkes og bundene smøres med Miracle Whip. På bunden lægges et par skiver
flæskesteg. Der toppes med rødkål, agurkesalat og en skefuld ÆBLE CHUTNEY.
TIPS: Skyen fra fadet, sigtes og fryses ned. Så er der
ekstra sky til en sauce til en anden dag.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egen opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: BURGERBOLLER, RØDKÅL, AGURKESALAT og
evt. ÆBLE CHUTNEY
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar