De næste par dage står på forårs klargøring af haven og en tur i køkkenet, hvor vi skal forberede mad, til lørdagens påskefrokost.
Pigerne (Lærke-mus & Sjalåtte) fra Kjøvenhavn, Mobber og Kimse kommer. Det bliver SÅ hyggeligt. Jeg glæder mig faktisk istedet for at være stresset, som jeg normalt er i sådanne situationer. Men jeg synes osse, at jeg har styr på tingene og er begyndt planlægning og indkøb i god tid.
Daim muffins.
8 store
4 stk. Daim bar,
groft hakket
50 g. Hasselnødder,
groft hakket
2 tsk. Bagepulver
1 stk. Æg
2 tsk. Vanillesukker
PYNT:
1 stk. Daim
bar, groft hakket
25 g. Hasselnødder,
groft hakket
50 g. Flormelis
1 tsk. Vand
Smør og sukker røres godt sammen og ægget tilsættes. Daim og nødder
blandes med mel, bagepulver og vanillesukker og vendes i æggemassen. Mælken
røres i tilslut.
Dejen fordeles i muffinsformene. Denne dej er temmelig tyk, så jeg synes
det var nemmest at gøre med en spiseske.
Bages ved 175o C i ca. 15 minutter.
Når kagerne er afkølet, røres flormelis og vand til glasur. Der kommes
en smule på toppen af muffinsene, bare så lige at Daim/nøddeblandingen kan hænge
fast.
TIPS: Hasselnødderne kan sagtens skiftes ud med andre slags nødder
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: ?? Husker ikke hvorfra jeg har opskriften
FRYSEEGNET: JA
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Jeg er pjattet med daim i alle afskygninger. Opskriften skal smages :-)
SvarSletTak for inspiration.
Hej Sofie
SletDaim er en gudespise, jeg ELSKER det virkelig osse. Håber de vil smage dig.
Go påske
Knus Låvise
De må prøves :-) Dejligt at se dig i fuld sving igen søde Låvise - nu håber jeg du får en rigtig dejlig påske - nyder det gode vejr - familien og alle de dejlige retter du tryller frem i dit køkken <3
SvarSletHåber du vil synes om dem søde dig. Det er dejligt at komme lidt igang igen - -jeg har faktisk savnet det mere end jeg troede. Rigtig dejlig påske til dig og dine. Og så ses vi helt sikkert meget mere fremover.<3
SletKnus L