Øverst ses mosen af de nye kartofler som kan læses herunder. Og nederst ses den SPRØD FORÅRSSALAT.
Ungkvægsbøf serveres med grov kartoffelmos og SPRØD FORÅRSSALAT. |
Grov kartoffelmos af nye kartofler.
2 per.
450 g. Kartofler, nye
100 g. Broccoli, gerne stokken
150 g. Hvidløgssmør, blødt
Salt
Peber
Kartoflerne, gerne med skræl og broccolien må
gerne deles, men ikke i for små stykker, da mosen jo skal være grov. De koges i
usaltet vand og når de er møre, hældes vandet fra og gryden stilles tilbage på
det varme blus et øjeblik, så dampes de tørre. Herefter moses de med et
piskeris og smørret røres i. Mosen smages til med salt og peber.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egen opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: SPRØD FORÅRSSALAT
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar