Har man en rest tilbage der er for lille til at gennem til næste dags aftensmåltid, kan jeg anbefale at bruge det som pynt på et stykke smørebrød. Jeg brugte det sammen med hamburgerryg og lidt mayonnaise............. uhhhhmmmmm, det var skønt :-)
En grillet ungkvægsbøf serveret med den sprøde forårssalat og en GROV KARTOFFELMOS AF NYE KARTOFLER. |
Et par grillede pølser serveres med rester af forårssalaten og den grove kartoffelmos af nye kartofler. |
Smørebrød med hamburgerryg, mayonnaise og en rest sprød forårssalat. |
3 – 4 per.
8 stk Radisser, store
1 stk. Peberfrugt, gul
10 cm. Agurk
½ stk. Løg
3 ringe Ananas
Alle grønsagerne renses og skæres i små
ensartede tern, ca. 3 x 3 x 3 mm. Herefter blandes de sammen med dressingen.
Salaten har rigtig godt at at stå og trække et par timer inden servering.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egen opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: GROV KARTOFFELMOS
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Mums Låvise - meget lækkert :-D
SvarSlet:-D tak søde dig
Slet