onsdag den 7. maj 2014

Sprød forårssalat.

En sprød lækker forårssalat. Til dressing fandt jeg denne i skuffen:  TOMATSALAT DRESSING MIX. Egentlig ikke noget jeg vil opfordre til at bruge, men eftersom, at jeg i et svagt øjeblik, har fået dem købt og gemt i skuffen, skal de jo osse bruges. Men ellers vil en ganske almindelig vinaigrette, evt. med lidt sennep eller urter, også fungere fint.

Har man en rest tilbage der er for lille til at gennem til næste dags aftensmåltid, kan jeg anbefale at bruge det som pynt på et stykke smørebrød. Jeg brugte det sammen med hamburgerryg og lidt mayonnaise............. uhhhhmmmmm, det var skønt :-)



En grillet ungkvægsbøf serveret med den sprøde forårssalat
og en GROV KARTOFFELMOS AF NYE KARTOFLER.
Et par grillede pølser serveres med rester af forårssalaten
og den grove kartoffelmos af nye kartofler.
Smørebrød med hamburgerryg, mayonnaise og en rest sprød forårssalat.
Sprød forårssalat.
3 – 4 per.
8 stk Radisser, store
1 stk. Peberfrugt, gul
10 cm. Agurk
½ stk. Løg
3 ringe Ananas

Alle grønsagerne renses og skæres i små ensartede tern, ca. 3 x 3 x 3 mm. Herefter blandes de sammen med dressingen. Salaten har rigtig godt at at stå og trække et par timer inden servering.


TIPS:




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egen opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: GROV KARTOFFELMOS 
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -

2 kommentarer: