Drikkeyoghurt
med hindbær.
Ca.
½ l.
200
g. Hindbær
70
g. Sukker
3.5
dl. Mælk
2
dl. Yoghurt, naturel
Bruges
der frostne bær, skal de gives et hurtigt opkog først, køles ned og så er de
klar til brug.
Bær,
sukker, yoghurt og halvdelen af mælken blendes godt sammen. Den sidste del af
mælken, bruges til at justere konsistensen, af yoghurtdrikken. Tilslut smages
den til, hældes på flaske og opbevares på køl.
TIPS: Man kan evt. si kernerne fra, inden drikken
hældes på flaske.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egen opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: Ønsker man en mere kaloriefattig udgave, skiftes
yoghurten ud med skyr og sukkeret med sødemiddel.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar