mandag den 5. maj 2014

Drikkeyoghurt med hindbær.



Drikkeyoghurt med hindbær.
Ca. ½ l.
200 g. Hindbær
70 g. Sukker
3.5 dl. Mælk
2 dl. Yoghurt, naturel

Bruges der frostne bær, skal de gives et hurtigt opkog først, køles ned og så er de klar til brug.

Bær, sukker, yoghurt og halvdelen af mælken blendes godt sammen. Den sidste del af mælken, bruges til at justere konsistensen, af yoghurtdrikken. Tilslut smages den til, hældes på flaske og opbevares på køl.


TIPS: Man kan evt. si kernerne fra, inden drikken hældes på flaske.




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egen opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: Ønsker man en mere kaloriefattig udgave, skiftes yoghurten ud med skyr og sukkeret med sødemiddel.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar