Vi brugte blenderen, men jeg er sikker på, at skifter man de frosne bær, ud med lidt sirup eller marmelade, kan det hele sikkert bare ryste sammen i en beholder med tætsluttende låg.
Drikkeyoghurt
med jordbær.
Ca.
½ l.
200
g. Jordbær
50
g. Sukker
3
dl. Mælk
2
dl. Yoghurt, naturel
Bruges
der frosne bær, skal de tøs først.
Bær,
sukker, yoghurt og halvdelen af mælken blendes godt sammen. Den sidste del af
mælken, bruges til at justere konsistensen, af yoghurtdrikken. Tilslut smages
den til, hældes på flaske og opbevares på køl
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egen opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: Ønsker man en mere kaloriefattig udgave, skiftes yoghurten ud med skyr og sukkeret med sødemiddel.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar