lørdag den 17. maj 2014

Lækkersulten????

Så skynd dig i køkkenet, og inden for 30 minutter, kan du have disse lækre sprøde banditter klar.

Havregryns småkager.
Ca. 22 stk.
50 g. Smør
100 g. Havregryn
100 g. Sukker
1 stk. Æg
1 spsk. Mel
1 tsk. Bagepulver
2 tsk. Vanillesukker
1 nip salt

Smørret smeltes, afkøles en smule og de tørre ting røres i og bagefter ægget.

De sættes på en papirbeklædt plade med to teskeer, med god plads mellem. Jeg havde 9 på en plade.

Bages ved 200o C i ca. 10 minutter.

Afkøles og opbevares i en kagedåse.


TIPS:




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: www.dk-kogebogen.dk Alletiders kogebog
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar