søndag den 25. maj 2014

Og vi si'r velkommen til endnu en køkken-gadget...

Okay, så indrømmer jeg gerne, at jeg de sidste par uger, har været en meget forkælet Låvisen. 
Udover mine yberlækre FØDSELSDAGS GAVER, forbarmede Manden sig over mig, og gav mig denne skønne panini-grill. Jeg var nemlig helt overbevist om, at jeg ikke ville kunne leve uden sådan et vidunder :-)

Derudover er der også 2 skønne t-shirts på vej fra ZALANDO. Men helt sikkert meget mere om dem, når de engang eeeeeendeeeeeliiiiig når frem - har indtil videre ventet i 5 laaange dage.





Der gik en heeel lang uge, hvor jeg gik og var panini-jomfru. Turde ikke rigtig kaste mig ud i panini-kunsten. 
Ja, hvorfor ved jeg ikke, for det er jo tåbelig nemt, at sætter stikket i kontakten, tænde for den og så tage noget brød og komme noget fyld i. Ind i grillen med "dyret" og vente vente vente....tage "dyret" ud og køle køle køle og vupti så er der mad.

Så her ser I resultatet af min første og helt klart favorit so far:



Panini med chorizo.
1 per.
1 stk. Bolle, flutes eller anden for form for brød
5 sk. Chrizo, tyndt skårne
½ kugle Mozzarella
Basilikum blade, friske

Brødet flækkes og pølsen lægges så det dækket hele fladen. Mozzarellaen skæres i skiver og lægges oven på pølsen, sammen med de friske basilikum blade. Toppen af brødet lægges på og sandwichen kommes i paninigrillen og steges i ca. 5 minutter.


TIPS:




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egen opskrift
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -

2 kommentarer:

  1. Kan næsten dufte hvor lækkert det er - sætter mig tilbage til Italien - vidste slet ikke der fandtes sådan en maskine :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Den var bare SÅ lækker, det lover jeg dig :-D

      Jow de er blevet vældig populære på det sidste, den her er bare en billig model fra Netto, for at se om jeg ville gide bruge det. Så kan jeg altid skifte den ud med en dyrer model.
      Men den kan jo osse bruges til at grille grønsager i, så mange anveldelsesmuligheder

      Slet