Så jeg gik på jagt i fryseren og fandt lidt god bacon........ og vupti vupti, der blev fremtryllet, den en lækreste pastasauce med silkebløde auberginer i.
Pastasauce
med aubergine.
4 per.
250 g.
Bacon, i tern
1 ½ stk. Aubergine,
i tern på 1 x 1 cm
2 spsk. Olie
2 stk. Løg, i tern
4 fed Hvidløg, knust
2 ds. Hk. Tomat
1 stor ds. Tomatpuré
1
tern bouillon
Salt
Peber
Basilikum,
tørret
Bacon
svitses af i en varm gryde til den er gylden, og tages herefter op og
gemmes i en skål. Olien varmes op, i resten af baconfedtet og aubergine-ternene
ristes heri, til de bliver bløde. Auberginerne vil suge olien, og det er hemmeligheden bag at de bliver bløde og lækre når de serveres, så bliv ikke forskrækket og er det nødvendig, tilsæt gerne en enkelt skefuld mere
Løg tilsættes de sidste par minutter og steger med. Hvorefter bacon, tomatpuré og de hakkede tomater kommes i, sammen med bouillon og hvidløg.
Løg tilsættes de sidste par minutter og steger med. Hvorefter bacon, tomatpuré og de hakkede tomater kommes i, sammen med bouillon og hvidløg.
Saucen skal nu
småsimre i minimum 30 – 45 minutter, til auberginen er helt silkeblød og
nærmest smelter på tungen.
Saucen
smages til med salt, peber og basilikum, og serveres med pasta og revet parmesan
ost
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egen opskrift
FRYSEEGNET: JA
SERVERES MED: Pasta
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Ingen kommentarer:
Send en kommentar