mandag den 12. maj 2014

Pastasauce med aubergine.

Forleden fandt jeg et par auberginer i køleskabet, som jeg lykkeligt havde glemt alt om *rødme*, og de nærmest skreg på, at blive brugt. 
Så jeg gik på jagt i fryseren og fandt lidt god bacon........ og vupti vupti, der blev fremtryllet, den en lækreste pastasauce med silkebløde auberginer i.

Pastasauce med aubergine.
4 per.
250 g. Bacon, i tern
1 ½ stk. Aubergine, i tern på 1 x 1 cm
2 spsk. Olie
2 stk. Løg, i tern
4 fed Hvidløg, knust
2 ds. Hk. Tomat
1 stor ds. Tomatpuré
1 tern bouillon
Salt
Peber
Basilikum, tørret

Bacon svitses af i en varm gryde til den er gylden, og tages herefter op og gemmes i en skål. Olien varmes op, i resten af baconfedtet og aubergine-ternene ristes heri, til de bliver bløde. Auberginerne vil suge olien, og det er hemmeligheden bag at de bliver bløde og lækre når de serveres, så bliv ikke forskrækket og er det nødvendig, tilsæt gerne en enkelt skefuld mere
Løg tilsættes de sidste par minutter og steger med. Hvorefter bacon, tomatpuré og de hakkede tomater kommes i, sammen med bouillon og hvidløg. 
Saucen skal nu småsimre i minimum 30 – 45 minutter, til auberginen er helt silkeblød og nærmest smelter på tungen.
Saucen smages til med salt, peber og basilikum, og serveres med pasta og revet parmesan ost




INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: Min egen opskrift
FRYSEEGNET: JA
SERVERES MED: Pasta
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -

Ingen kommentarer:

Send en kommentar