Derfor måtte jeg en tur i Supermarkedet, for at finde nogle, der allerede er klar til brug.
Mine ny-indkøbte rabarber, der stadig bor i bryggerset. |
Rabarberne skåret i små stykker, drysset med sukker og klar til en tur i ovnen. |
Anret desserten som på billedet, i et genbrugsglas med tilhørende låg, og desserten er nem at medbringe på en picnic. |
3
per.
500
g. Rabarber, i stykker på 1 cm.
125
g. Sukker
CREME:
200 g. Flødeost, naturel
1 st. Vanille, korn fra
1 tsk. Sukker
30 g. Cremefraiche, 18%
1 – 1½ dl. Rabarbersaft
18 – 20 stk. Makroner, små
Rabarberne
kommes i et ovnfast fad og drysses med sukker.
Bages
ved 200o i ca. 40 minutter.
Men tjek dem efter 30 minutter, der må
gerne være en smule bid i dem.
Herefter
hældes saften fra og gemmes til ostecremen. Både saft og frugt afkøles.
Til
cremen røres osten med vanillekorn, der er blandet med sukker, cremefraiche og saften fra
rabarberen. Konsistensen på cremen skal være lind.
Herefter
anrettes desserten i høje glas. Start med et lag creme, så de bagte rabarber og
tilslut knuste makroner. Sådan fortsættes til der i alt er 3 lag af hver.
INFO OM RETTEN:
INSPIRATION: www.arlafoodservice.dk
FRYSEEGNET: NEJ
SERVERES MED: -
TIPS & TRICKS: -
ANDET: -
Det er en ret god idé til en dessert! Jeg så et madprogram i går, hvor kokken puttede revet ost i en æbletærte - lidt pudsig kombination, men jeg tror, den vil virke. Han brugte en letsmuldrende og mediumhård engelsk ost.
SvarSletDe bliver ikk så kvalmende søde, når der er ost i.Så ja det er en rigtig go ide.
SletMen det lyder virkelig spændende med den æbletærte med ost i,